Hírlevél feliratkozás




     

HPGY

Adó egy százalék lista – itt nézheti meg!

2013. február 03, vasárnap

Minden adózónak joga van eldönteni, hogy a törvényi keretek által biztosított 1+1%-os adófelajánlást milyen célokra fordítja, pontosabban, hogy milyen célokat szeretne vele támogatni.

Természetesen nem vagyunk egyformák, van akinek a kóbor, vagy szerencsétlen sorsú négylábúak, míg másoknak a beteg gyermekek sorsa a fontosabb, de természetesen azokat sem lehet elítélni, akik a kerékpáros közlekedés terjesztését, vagy a szűkebb lakókörnyezetük élhetőségét tartják a legfontosabbnak. Az adó egy százalék lista, kereső segítségével könnyebben kiválaszthatja és felajánlhatja adó 1%-át.

Az adó 1%-os felajánlás pont azért nagyszerű intézkedés, mert minden ember saját ízlése, lelkiismerete, vagy éppen érdeklődési köre szerint választhat civil szervezetet, közhasznú tevékenységet folytató egyesületet, illetve történelmi egyházat. Az adónk első 1%-ára potenciális jogosultak száma szinte végtelen, éppen ezért érdemes átnézni az összegyűjtött civil szervezeteket listáját, így remélhetőleg segíthetünk mindenkinek megtalálni a saját favoritját. Fontosnak tartjuk, hogy minél több adózó rendelkezzen az ominózus 1%-ról, hiszen ez nem jár plusz kiadással, viszont ha nem rendelkeznek az 1%-ról, akkor egyes szervezetek akár súlyos anyagi válságba is  kerülhetnek.

Adni jó, és az 1%-os felajánlással anélkül teheti meg mindezt, hogy saját magától vonná meg ezt az összeget, hiszen ha nem rendelkeznek az adó 1%-áról, akkor az az államkasszába vándorol.

Javasoljuk tehát, hogy szánjon egy kis időt a lehetséges kedvezményezetteket felsorakoztató adó egy százalék keresőnk, listánk áttekintésére, mert tapasztalataink alapján az adományozónak is jól eső érzés adni, valami jót tenni.

     
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #9ada4e #a9f9a7 #1d3eff