Hírlevél feliratkozás




     

HPGY

A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány legfontosabb céljai

2019. február 16, szombat

A Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány már több mint húsz éve küzd a beteg gyerekekért. Támogatóink jóvoltából megalakulásunk óta már rengeteg eredményt értünk el, melynek köszönhetően számtalan gyereknek segítettünk a felépülésben.

 

A sok támogatásnak és adománynak köszönhetően az alapítványt Magyarország egyik legsikeresebb szervezeteként tartják számon, de még hosszú az út addig, amíg mindent meg tudunk valósítani kitűzött céljainkból, ezért a továbbiakban is nagy hasznát vesszük segítségüknek és adományaiknak.

Milyen célra használjuk fel a támogatásokat?

Alapítványunkat segítheti pénzbeni és nem pénzbeni támogatásokkal egyaránt. A nem pénzbeni támogatások a következő módokon valósulhatnak meg. Támogathatja például az alapítványt műszerek vagy gépek beszerzésében. Szervezetünk jelenleg csontsebészeti fúrómotorban, betegszállító kocsikban, lélegeztetőgépben és branülben szenved hiányt.

Nem pénzbeli adományaival támogathatja továbbá orvosi továbbképzéseinket vagy informatikai fejlesztési törekvéseinkbe is beszállhat. Jelenleg az alapítvány szeretné segíteni a kórházat elavult nyomtatói, informatikai eszközei cseréjét. Ezeken kívül a gyermekkórház kibővítése céljából az alapítványnak ingatlanfejlesztési támogatásra is szüksége lenne, rendelő kiépítésére, onkológiai osztály új helyének kialakítására, illetve orvosi szobák kialakítására.

Alapítványunkat lehetősége van tartós adományozással is támogatni, mellyel Ön is nyer és mi is. Ha a szerződésben ugyanis az adományozó fél beleegyezik abba, hogy pénzbeni adományát az adományozás évében és az ezt követő három évben legalább egyszer ellenszolgáltatás nélkül adja, akkor a segítség után nem kell majd általános forgalmi adót fizetnie.

 

     
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #9ada4e #a9f9a7 #1d3eff