Hírlevél feliratkozás




     

HPGY

Céges felajánlások a Heim Pál Gyermekkórház támogatására

2019. március 02, szombat

heim-pal-alapitvany-logoA cégek társadalmi felelősségvállalása egyre „divatosabbá” válik. Sok vállalat vezetősége érzi, hogy úgy tarthatja fenn hatékonyan a cég jó hírét és népszerűségét az ügyfelek körében, ha nemcsak kiváló minőségű termékeket vagy szolgáltatásokat kínál, hanem együttérzéséről és segítőkészségéről is tanúbizonyságot tesz. Ezért egyre több vállalat szervez önkéntesi csapatot munkatársaiból, akik többféleképpen segítenek a rászorulóknak, például óvodák kertjét vagy parkokat tesznek rendbe, ellenszolgáltatás nélkül.

 

De a cégek más módon is szívesen támogatják azokat, akiknek szükségük van rá. Nagy műszaki vállalatok például rendszeresen adományoznak különböző berendezéseket, akár orvosi műszereket kórházaknak. Azok, akiknek a profilja nem vág bele a megajándékozott tevékenységébe, anyagi jellegű felajánlással tudnak a leghatékonyabban segíteni. A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány már több mint két évtizede azon dolgozik, hogy segíthesse a kis betegek gyógyulását, mégpedig úgy, hogy hozzájárul a Heim Pál Gyermekkórház műszeres ellátottságának, felszereltségének és szakmai munkaerejének fejlesztéséhez. Ehhez elsősorban anyagi támogatásra van szüksége.

Szerencsére magánszemélyektől és vállalkozásoktól egyaránt rendszeresen kapnak felajánlásokat, az ünnepek idején pedig különösképpen, hiszen az emberekben ilyenkor feltámad az együttérzés azok iránt, akik nem tölthetik egészségben vagy biztonságban, szeretteik körében az ilyen alkalmakat. Azok a cégek, akik elkötelezettnek érzik magukat a rászorulókon való segítés mellett, társadalmi felelősségvállalásukról tanúskodva bármekkora összeggel hozzájárulhatnak az alapítvány munkájához. A szervezet a Citibanknál, illetve az MKB-nál vezetett bankszámlaszámán fogadja a cégek nagylelkű adományait.

 

Az a magánszemély, aki adóbevallást vagy egyszerűsített bevallást ad, a rendelkező nyilatkozat kitöltésével rendelkezhet.

     
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #9ada4e #a9f9a7 #1d3eff