Hírlevél feliratkozás
     

HPGY

    Nyomtatás E-mail  
 

pdf Ajánlat letöltése (611KB, .pdf) »
pdf Ezen tájékoztató letöltése (110KB, .pdf) »
pdf Szerződés letöltése (33KB, .pdf) »
pdf I. számú szerződésmelléklet letöltése (12KB, .pdf) »

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT!

MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON
KIADVA: 2014. MÁRCIUS 2.

1. Mi a www.tetalap.hu címen elérhető Adó 1% Kereső?

Az Adó 1% Kereső portált a Biorobotok Informatikai Kft. üzemelteti azzal a céllal, hogy a világháló lehetőségeinek lehető legjobb kihasználásával a civil szervezetek, egyházak számára megjelenési lehetőséget nyújtson céljaik eléréshez.

Fontos megjegyezni, hogy a támogatások nem rajtunk keresztül folynak be a szervezetekhez, nem működtetünk alapítványt, illetve nem veszünk részt egyik alapítvány működésében sem, a mi célunk az, hogy egyfajta összekötő kapocs legyünk az adójuk 1%-át felajánló és adakozni kívánó személyek, vállalkozók, vállalkozások és a civil szervezetek között, illetve elősegítsük az 1% és az adomány felajánlások számának növekedését.

Hírlevelünkre folyamatosan iratkoznak fel a téma iránt érdeklődők, őket rendszeres időközönként tájékoztatjuk a fontos tudnivalókról, határidőkről. A felajánlók számára hasznos és fontos információkat osztunk meg (pl. határidők; nyomtatvány kitöltés lehetősége, küldése).

2. Látogatottsági adatok - több, mint 200.000 egyedi látogató

Kiemelkedő látogatottságú tematikus weboldalunk piacvezető a témakörben, kiválóan szerepel a keresőkben az adó 1% százalék felajánlással kapcsolatos kulcsszavakra (adó 1 százalék, adó 1%, adó egy százalék, egyházi adó 1%, egyházi adó 1 százalék, adomány, technikai számok, egyházi adó 1% 2013, technikai számok 2013 és még számos kapcsolódó keresőkifejezésre).

Látogatói adataink 2013. február 1. és 2013. május 31. közötti időszakra vonatkozóan (Google Analytics mérés alapján):

  • a 246.000 látogatás alkalmával több, mint 204.000 egyedi látogató kereste fel, melynek során
  • több, mint 1.000.000 oldalletöltés keletkezett,
  • a látogatók átlagosan 2,5 percet töltöttek el oldalunkon, valamint
  • a látogatók több, mint 9400 darab adó 1% nyomtatvány küldtek el maguknak.

3. Milyen megjelenést kínálunk?

a) Bővített adatlap

2014. december 31-ig az Ön által képviselt szervezet által megjelentetni kívánt szöveges, képi, multimédiás stb. tartalmat közzétesszük egyedi, keresőoptimalizált adatlap formájában.

Csomagtól függően biztosítunk 3 vagy 8 db minimum 1500 leütést tartalmazó PR-cikket is, amely megjelenik az Ön által képviselt szervezet adatlapján és a http://www.tetalap.hu főoldalán a "Civil szervezetek hírei" dobozban is időrendi sorrendben.

b) Kiemelés

Szervezete adatlapja megjelenik a "Kategóriák, témakörök" dobozban a kiemelt kategóriák közül a legrelevánsabb kategóriában. A "Kategóriák, témakörök" doboz a http://www.tetalap.hu weboldal minden aloldalán megjelenik, így a tematikusan kereső adó 1%-ot felajánlók a legkönnyebben megtalálhatják.

A regisztrált szervezetek profiloldalai a keresőmotorok első tíz találata között szerepelnek köszönhetően sok éves tapasztalatunknak. A regisztrált szervezetek kiegészíthetik adatlapjukat videókkal, képekkel, cikkekkel, hírekkel.

c) Hírlevélszponzoráció

Indulása óta portálunkon több, mint 10.000 felhasználó regisztrált tájékoztató hírlevelünkre. Bővített csomagunk hírlevélszponzorációs lehetőséget tartalmaz, ami azt jelenti, hogy 2014. február és május között havi egy alkalommal részükre tájékoztató emailt küldünk, amelyben felhívjuk a figyelmet szervezete céljaira, tevékenységére és az adó 1% felajánlásának fontosságára.

4. Milyen adatok jelenhetnek meg az adatlapokon?

Képek, szövegek, elérhetőségek, videók, adó- és bankszámlaszám, adománygyűjtési lehetőségek.

Példának kérjük, tekintse meg az alábbi szervezet profiloldalát:

http://www.tetalap.hu/civil-szervezetek/item/heim-pal-gyermekkorhaz-fejleszteseert-alapitvany

5. Adománygyűjtés elősegítése

Kiemelt figyelmet fordítunk az adakozási lehetőségek előtérbe helyezésére, hogy a civil szervezetek és egyházak ne csupán az adó 1% felajánlási időszakban juthassanak forráshoz. Minden regisztrált szervezet profiloldalán megjelentetjük az adakozási  lehetőségeket, hogy az adományozók közvetlenül segíthessenek. Az adományok a szervezet által megadott formában, a szervezet részére közvetlenül folynak be.

6. Hogyan frissítheti szervezete adatait?

Az adatlapok frissítését és naprakészen tartását munkatársaink végzik. Önnek nincs más dolga, mint a kívánt módosításokat emailben elküldeni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, mi pedig 24 órán belül elvégezzük a frissítést.

7. Ajánlás

"A www.tetalap.hu egy olyan oldal, ahol a társadalmi felelősségvállalás összes információja szerepel. Az SZJA 1+1%-ának felajánlásának lehetőségével nagyon sokan nem élnek, pedig az adóbevallásnál pár számot kell beírni és egy-egy civil szervezetnek, egyháznak óriási segítség, hiszen sok szervezet ebből él, mivel a cégek és magánszemélyek adományozási kedve és lehetősége egyre szűkebb. Ez a honlap segít abban, hogy egy helyen tudjon az érdeklődő minden információt megtalálni, illetve külön öröm, hogy kategóriánként lehet keresni a szervezetek között."

Kézérné Bozóki Klára
alapítványi munkatárs
a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány részéről

8. Hogyan tájékozódhatom az oldalt érintő újdonságokról?

Az Adó 1% Kereső portált folyamatosan fejlesztjük, új funkciókkal látjuk el, a regisztrált szervezeteket pedig rendszeres időközönként hírlevélben tájékoztatjuk a fejlesztésekről.

9. Hogyan rendelhetem meg?

Az alábbi megjelenési csomagokat kínáljuk:

Csomag 1 (bővített adatlap + kiemelés) + 3 db PR-cikk 80.000 Ft + ÁFA / év
Csomag 2 (bővített adatlap + kiemelés) + 8 db PR-cikk + hírlevélszponzoráció 180.000 Ft + ÁFA / év

pdf Részletes ajánlat letöltése (611KB, .pdf) »

A megrendeléshez nem kell mást tennie, mint jelezni szervezete megjelenési szándékát az alábbi űrlap kitöltésével. Ezt követően kollégáink egyeztetik Önnel a részleteket, majd elküldik a szerződést, amelynek elfogadását és aláírását követően legfeljebb 5 munkanapon belül elkészítjük szervezete bővített adatlapját és megjelenítjük a "Kategóriák, témakörök" dobozban a kiemelt kategóriák közül a legrelevánsabb kategóriában. A "Kategóriák, témakörök" doboz a http://www.tetalap.hu weboldal minden aloldalán megjelenik, így a tematikusan kereső adó 1%-ot felajánlók a legkönnyebben megtalálhatják.

Megrendelő
Melyik csomagot rendeli meg?
Invalid Input
A szervezet neve:
Kötelező kitölteni!
Kapcsolattartó:
Kötelező kitölteni!
Email cím:
Hibás az email cím!
Telefonszám:
Kötelező kitölteni!
Megjegyzés:
Invalid Input

 

 

 

 

 

 

Írta: Tetalap.hu
 
 
     

HPGY

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #9ada4e #a9f9a7 #1d3eff