Hírlevél feliratkozás
     

HPGY

Miért támogassuk a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt?

2014. december 21, vasárnap

heim-pal-plakat-smallEgészségünket gyakran nem értékeljük eléggé, csak utólag, ha kénytelenek vagyunk szembesülni valamilyen betegséggel. Amíg van, természetesnek vesszük, sokszor még azért sem teszünk eleget, hogy megtartsuk. Pedig szerencsésnek érezhetnénk magunkat, hiszen vannak olyanok, akiknek gyakran annak ellenére kell megküzdeniük valamilyen komoly kórral, hogy nem tehetnek a kialakulásáról.

Gyermeke egészsége a legfontosabb minden szülő számára, sokszor még a sajátjánál is többet ér. Ha a kicsi megbetegszik, hajlandók lennénk bármit megtenni azért, hogy segíthessünk neki meggyógyulni – akár erőnkön felül is. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha megfelelő szakemberek és orvosi műszerek állnak a rendelkezésünkre, illetve egy olyan intézmény is, ahol szakszerűen tudják kezelni a kis beteget.

A Heim Pál Gyermekkórház az egész országból fogadja a betegeket; több szakterület is létezik, ahol csak itt van gyermekellátás. Ezért elengedhetetlen, hogy a kórház rendelkezzen minden olyan berendezéssel, amely a gyermekek gyógyításához szükséges, valamint emberi körülményeket és a lehetőségekhez mérten kellemes környezetet tudjanak biztosítani a lábadozáshoz. Az állami támogatás gyakran nem elég arra, hogy a kórház elegendő új műszert vásárolhasson, felújíthassa az épület elavult részeit, vagy felszerelhesse a kórtermeket.

A támogatási lehetőségekért kattintson ide!

Ezért szükség van az ország lakosságának támogatására is. Olyan szülők adományára, akik nem szeretnének attól félni, hogyha megtörténik a legrosszabb, azaz megbetegszik a gyermekük, nem lesz olyan intézmény, ahol szakszerűen, megfelelő körülmények között el tudnák látni a kicsit. Így azoknak, akiknek lehetőségük van arra, hogy szánjanak erre a célra anyagi forrásaikból, saját érdekük is, hogy támogassák a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt, hogy az segíthesse a kórház további fejlődését.

     
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #9ada4e #a9f9a7 #1d3eff