Hírlevél feliratkozás
     

HPGY

Lista az adó 1%-ot fogadó civil szervezetről

2013. február 17, vasárnap

adó 1 listaA személyi jövedelemadó-bevallás elkészítése évente esedékes, ennek megfelelően évente rendelkezhet az adózó adójának 1+1%-áról, amelyet civil szervezetek, valamint egyházak javára ajánlhat fel. Már meg sem lepődünk azon, hogy általában már decemberben elindul a reklámhadjárat és a versenyfutás a különböző szervezetek között az adó 1%-os felajánlások, vagyis az adózók kegyeiért.

Ember legyen a talpán, aki választani tud a sok megható reklámkampánnyal megtámogatott szervezet és alapítvány közül, sokan inkább nem is törődnek az 1%-os felajánlás lehetőségével, inkább hagyják az egészet a csudába. A bizonytalanoknak ajánljuk az adó 1 százalék listánkat, amely felsorakoztatja azon szervezeteket, akik fogadhatják az adó 1%-os felajánlásokat. Érdemes megnézni, hogy mely szervezetek fogadhatnak 1%-os felajánlásokat, hiszen ha olyan szervezet javára rendelkezünk az 1%-ról, amely nincs ezen a listán, akkor az 1%-unk kárba vész.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által ellenőrzött lista csak olyan szervezetet, alapítványt, egyházat tartalmaz, amely valóban jogosult az adó 1% fogadására. A listában megtalálja a szervezet nevét, adó 1% keresőnk segítségével pedig a várost ahol működik, továbbá a felajánláshoz nélkülözhetetlen adószámot, de ha még nem döntötte el, hogy konkrétan kinek a javára ajánlja adója 1%-át, akkor a tematikus keresést is lehetővé tesszük Önnek. Nézze meg az adó 1%-ot fogadó civil szervezetekről szóló listát, hogy dönteni tudjon! Amennyiben nem biztos még a felajánlásban, vagy csak valamely szervezet adószámát, esetleg pontos nevét keresi, úgy nézze meg adó 1% keresőnkben.

     
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #9ada4e #a9f9a7 #1d3eff