Hírlevél feliratkozás
     

HPGY

Egészséges gyermekmosoly – Önnek semmibe sem kerül!

2017. február 02, csütörtök

Bár a sok felajánlott adó 1 százalékából is tetemes összeg gyűl össze, a kórház nagyobb támogatókként a vállalkozásokat tartja számon. Több lehetőség is van arra, hogy a kisebb cégek is támogathassák a kórházat.

 

Amennyiben nem anyagi támogatást szeretne nyújtani ezen intézménynek, erre is van lehetősége. A pénz mellett szívesen fogadnak különböző orvosi eszközöket is, de az olyan felajánlásoknak is örülnek, ami az ingatlan fejlesztést célozza meg. Ha az Ön vállalkozásának lehetősége van, hogy ne pénzbeli adománnyal támogassa a kórház munkáját, bátran tegye meg!
 
Várják az olyan vállalkozások jelentkezését is, akik folyamatosan szeretnék támogatni a kórházat. Az ilyen típusú támogatásokra lehet szerződést kötni. A szerződés értelmében akár havonta, akár megegyezett időnként utalna a vállalkozása bizonyos összeget a kórház számlájára. Ezzel biztosítja az adócsökkentést, ugyanakkor a kórház is biztos, folyamatos támogatásra tehet szert.
 
Amennyiben vállalkozása orvosi műszerek forgalmazásával foglalkozik, akkor ezen készülékekkel is segítheti a kórházat, ezáltal jobb minőségben tudják ellátni a kis betegeket.

A támogatókkal való kapcsolat ápolása

Bár hangsúlyos szerepet kap az anyagi támogatás, ugyanilyen lényeges az is, hogy a kórház más jellegű segítséget is kapjon. Ilyen lehet például egy továbbképzés támogatása, vagy például az épület külső, belső javítása. Ezek az év minden hónapjában szükségesek. Épp ezért fontosnak tartja a kórház, hogy a támogatókkal szoros kapcsolatot ápoljanak, sőt a különböző rendezvényeken a támogatókat is reklámozzák.

A rendszeres támogatás sok esetben a kórház mindennapjait is segíti, ezért is fontos, hogy a kismértékű támogatás is célba érjen.

 

     
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #9ada4e #a9f9a7 #1d3eff