Hírlevél feliratkozás
     

HPGY

Daganatos.hu Alapítvány bemutatása

2013. február 08, péntek

daganatos beteg gyermekekért alapítványA modern kor betegségeként aposztrofált rák, az ismert és létező megbetegedések közül talán a legszörnyűbb, pláne ha gyermeknél fedezik fel a rosszindulatú daganatot. Fájdalmas és idegtépő kezelések hosszú sora teszi próbára a csöppségeket és a szülőt, családot egyaránt, nem kímélve a halálos betegséggel szembenézők pénztárcáját sem. A Daganatos.hu Alapítvány elsősorban ezeknek a gyermekeknek és családjuknak kíván anyagi segítséget nyújtani, hogy a szülők és a kis betegek minden erejüket a betegség legyőzésére fordíthassák.

A daganatos gyermekek megsegítését előtérbe helyező alapítvány 2005-ös indulása óta több mint 500 daganatos vagy leukémiás gyermeknek tudott segíteni. Az anyagilag sok család költségvetését megterhelő hosszadalmas kezelési procedúra során létfontosságú, hogy az alapítvány részben, vagy egészben finanszírozni tudja a gyógyítást. Az alapítvány a Heim Pál Gyermekkórházzal együttműködve támogatja a betegség legyőzését célzó és a minél kevesebb fájdalommal járó kezelések iránti kutatásokat.

A Daganatos.hu Alapítvány a civil támogatók felajánlásainak köszönheti létét, éppen ezért rendkívül fontos számukra az adó 1%-os felajánlásokból érkező segítség. Az elmúlt három évben országos viszonylatban ezt az alapítványt támogatták a legtöbben, és ennek köszönhetően egyre több daganatos gyermeken tud segíteni szervezet. Az alapítvány bízik abban, hogy idővel minél több daganatos, leukémiás gyermek mindennapjait tudják megkönnyíteni, és hogy egyszer végleg le tudja győzni a tudomány ezt a szörnyű betegséget.

daganatos beteg gyermek

Válassza Ön is a Daganatos.hu Alapítványt, ajánlja fel adója 1%-át a rákkal küzdő kisgyermekes családoknak!

     
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #9ada4e #a9f9a7 #1d3eff