Hírlevél feliratkozás
     

HPGY

A Daganatos.hu Alapítvány támogatása magánszemélyként

2013. máj. 15, szerda

daganatos alapítvány támogatásaA Daganatos.hu Alapítványt magánszemély többféleképpen támogathat, ezek közül az egyik legkomolyabb, állami szinten támogatott lehetőség az adó 1 százalékának felajánlása a rendelkező nyilatkozat segítségével. Mindenekelőtt még fontos elmondani, hogy magánszemélyként közvetlenül pénzzel is támogathatjuk az alapítványt; csekk vagy átutalás segítségével juttathatjuk el a kívánt összeget a szervezet bankszámlájára. Az adományt célzottan is utalhatjuk, ha kiválasztjuk a támogatni kívánt gyermeket a weboldalon. Az adó 1 százalékot a Daganatos.hu Alapítvány immáron négy éve fogadja be az adófizető állampolgároktól, ezen felajánlás segítségével pedig most már hibátlanul és komplex módon el tudja látni feladatát, küldetését.  Az adó 1 százalékos támogatások a rendelkező nyilatkozatok kitöltésével jutnak el az alapítványhoz, ezt követően pedig a daganatos és leukémiás gyermekekhez, családjukhoz.

Nagyon fontos, hogy adónk 1 százalékáról az adóbevallás határidejéig (azaz idén május 21-ig) rendelkezhetünk, ezért ha szeretné a Daganatos.hu Alapítványt támogatni, töltse ki az adóbevallás részét képező 1053NY lapot, és tüntesse fel az alapítvány adószámát (18118236-1-41) is.

Elengedhetetlen és nélkülözhetetlen segítség ez a támogatási forma, de nemcsak ezért, hanem minden egyes segítségért hálásak az alapítvány tagjai.  Legyen szó bármilyen támogatásról, köszönettel veszik azt, hisz akik az alapítványt támogatják, a  daganatos és leukémiás betegek családját segítik a nehezebb pillanatokban.

     
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #9ada4e #a9f9a7 #1d3eff